tag:blogger.com,1999:blog-8578262897081526778.post110483847264630746..comments2024-02-15T17:01:50.772+01:00Comments on Kuchnia bez chemii: Domowe wędliny - szynka i baleronKuchnia bez chemiihttp://www.blogger.com/profile/04238829539040782576noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8578262897081526778.post-1461827295706958322015-11-28T11:54:51.999+01:002015-11-28T11:54:51.999+01:00W itam,jeżeli zwykła sól to też 2 łyżki na kilo mi...W itam,jeżeli zwykła sól to też 2 łyżki na kilo mięsa .GrażynaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15785156554102238740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8578262897081526778.post-66571770223431358052015-11-28T11:53:34.216+01:002015-11-28T11:53:34.216+01:00W itam,jeżeli zwykła sól to też 2 łyżki na kilo mi...W itam,jeżeli zwykła sól to też 2 łyżki na kilo mięsa .GrażynaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15785156554102238740noreply@blogger.com