tag:blogger.com,1999:blog-8578262897081526778.post7475948082560765404..comments2024-02-15T17:01:50.772+01:00Comments on Kuchnia bez chemii: Pischinger. Oskar Pischinger.Kuchnia bez chemiihttp://www.blogger.com/profile/04238829539040782576noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8578262897081526778.post-82992912582396582802020-03-25T21:30:41.390+01:002020-03-25T21:30:41.390+01:00Takie wafle kojarzą mi się z dzieciństwem! i jeszc...Takie wafle kojarzą mi się z dzieciństwem! i jeszcze do tego blok czekoladowy i murzynek. Ale chyba murzynek to mój faworyt bo uwielbiam czekoladowe ciasto. świetne porady znalazłam na <a href="https://wkuchnizwedlem.wedel.pl/porady/desery-i-przekaski/jak-upiec-wilgotne-ciasto-czekoladowe/" rel="nofollow">https://wkuchnizwedlem.wedel.pl/porady/desery-i-przekaski/jak-upiec-wilgotne-ciasto-czekoladowe/</a> Są bardzo uniwersalne i sprawdzają się do wszystkich czekoladowych wypieków. Serdecznie polecam!Monikahttps://www.blogger.com/profile/13473711730681805635noreply@blogger.com