Wybierz danie:
- dania główne (97)
- PIERWSZE DANIA (64)
- DIETA (26)
- Przystawki (25)
- Dodatki (24)
- desery (24)
- domowe wędliny (19)
- ŚNIADANIA (14)
- PIECZYWO (13)
- podróże kulinarne (8)
- WYROBY DOMOWE (6)
- kuchnia śląska (5)
- DLACZEGO WARTO JEŚĆ... (4)
- SOSY I DIPY (4)
- RYBY (3)
- DRÓB (2)
- Domowe przetwory (2)
- WARZYWA (2)
- pizze i foccaccie (2)
- Świąteczne (2)
piątek, 26 lipca 2013
Domowa kiełbasa - uwędzona
Kiełbasa przygotowana jakiś czas temu, częściowo już zjedzona, doczekała się wędzenia. mam zaprzyjaźnionego restauratora, szczęśliwego właściciela wędzaka, który umożliwił mi uwędzenie zarówno kiełbasy, jak i szynki i na końcu ryb.
Tak więc, po blisko dwóch tygodniach wreszcie zjadłem swojską kiełbaskę.
Wierzcie mi, warto było... W sklepie już nie kupię!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
ale pysznie wygląda - uwielbiam zapach roznoszący się na całym podwórku podczas wędzenia...
OdpowiedzUsuńhttp://sierotkamarysiawkuchni.blogspot.com/